„Не е честно! Защо пишете само за момичета? Искаме да видим и момчетата-абитуриенти ! Стига дискриминация!“

Този сърцераздирателен пост изпрати във фейсбук страницата на TrafficNews.bg Мариела Трифонова. Материалът, в който представихме най-очакваните абитуриентки в Пловдив предизвика изключителен интерес и бе четен от близо 15 000 души. След това обаче на пощата и във фейсбук страницата получихме десетки запитвания, кога ще бъде публикувано неговото продължение - младежите от набор 96, които след две седмици ще минат по червения килим.

Разбира се, нямаме сърце да откажем на толкова настоятелни молби, затова запретнахме ръкави и издирихме момчетата, които макар и още да нямат 20, вече са завъртели главите на дамите.

Синът на собственика на казино „Риц“ Благовест Стойков - Иво Стойков е един от очакваните ВИП- абитуриенти. Младежът, който завършва СОУ „Патриарх Евтимий", вече направи шопинг тур в Дубай и вероятно вече е готов за дългоочакваната нощ. Стойков младши е фен на марката БМВ, но с каква кола ще се появи на бала, предстои да разберем.

Костюмът на „Dolce & Gabana“ вече е в гардероба на Николай Клисуров от Хуманитарната гимназия. Дванайсетокласникът, който е син та транспортен бизнесмен, е пътувал до Виена, където е получил няколко кралски подаръка от родителите си.  Клисуров вероятно ще е сред най-елегантните младежи на тазгодишните балове, тъй като той самият има специално отношение към модата. От няколко години ученикът е лице на марката „Morgan“. За 18-я си рожден ден той получил подарък „Мерцедес ML“, а от няколко месеца може да бъде видян и зад волана на BMW.  

 

Племенникът на хотелиерския бос Георги Гергов- Дичо Дичев завършва Националната търговска гимназия и вероятно ще продължи образованието, като любимата си братовчедка Вилияна Гергова. Според запознати младежът се е насочил към УНСС. Това естествено ще е сериозна загуба за фешън заведения като „Планет“ и „Галакси“, където младежът често може да бъде забелязан. Както и фрилендъра си, с когото не се разделя. 

Макар, че баловете на Острова бледнеят в сравнение с националните празненства по изпращането на българските абитуриенти, Дани Райчев няма да пропусне купона. Синът на собственика на фирмата за автомобилни гуми „Райчев“ –Хари Райчев завършва в Лондон, а в края на седмицата ще получи и дипломата си. Тъй като ябълката не пада по-далеч от дървото, сме сигурни, че Райчев младши ще отбележи подобаващо дипломирането си.  

 


Васил  Коларов е наследникът на отишлия си без време пловдивски бизнесмен Апостол Коларов, по-известен като Тольо. Младежът завършва Частната професионална гимназия по икономическо управление.

 

Васил Кирков е сред най-актуалните абитуриенти от набор 96. Учи в частна гимназия, а особено, след като се раздели с приятелката си Николета Матакова, момичетата не спират да го ухажват.  Баща му се занимава с петролен бизнес и рядко отказва нещо на наследника си. Може да бъде видян зад волана на BMW 5-серия, но с какво ще „изскочи“ на бала, предстои да разберем.

 

Георги Златанов е възпитаник на Руската гимназия и наследник на фамилия с бизнес в млекопреработвателната индустрия.  Любимец е на съучениците си заради щурия си характер . Фен е на марките „Шанел“ и „ Audi“.

Едва ли има ученик в Руската гимназия, който да не познава Васил Янков. Той почти винаги е в компанията на приятелката си Адриана Запрянова.  Движи се с черен джип „Honda“, но за бала щял да смени марката.

Джем Юксел може би е имал колебания какъв костюм да си избере за бала, но в сравнение с избора на обувки, който има, тази драма си е направо маловажна. Семейството са собственици на фабриката за обувки Gi Anni и след като завърши образованието си, абитуриентът вероятно ще се включи във фамилния бизнес. Преди това обаче ще купонясва със съучениците си от Руската.

В „Класика“  едва ли има момиче, което да не се обръща след Динко Колев. Младият джентълмен вече е обиколил цяла Европа, а италианският стил на обличане и начин на живот определено му допадат. Бащата на Динко – Пламен Колев управлява фешън дестинациите „Авеню" и „Марбея", но наследникът му далеч не се ограничава с посещението само на двете заведения. 

Жан Кабзев също е наследник на ресторантьор и е сред актуалните младежи в Езикова гимназия „Иван Вазов“ .

  

Симеон Лозанов обича да експериментира със стайлинга си и е сред учениците в Руската гимназия, след които няма как да не се обърнеш. Със сигурност ще бъде сред най-стилните зрелостници на предстоящите балове. Абитуриентът вероятно няма да пропусне да се възползва от съветите на майка си Ваня Симеонова, която е собственичка на бутици „Грация“.

 

И този път напомняме, че това не е класация, а момчетата са подредени на случаен признак. Вероятно сме пропуснали някоя "модна икона", но обещаваме да компенсираме пропуските веднага след баловете. 

TrafficNews.bg пожелава на всички абитуриенти да бъдат естествени и да се забавляват. Балът е само началото на купона!

Кои ще са принцесите на бала вижте ТУК!

TrafficNews.bg