Абитуриентските балове идват. Еуфорията покрай тях обаче е започнала отдавна. Рокли, обувки, прически, гримове, бижута. Кой е по по най? Още от началото на учебната година , това е една от най- обсъжданите теми. Макар , че през последните години завършването се превръща с абсолютен парад на суетата, почти няма семейство на зрелостник, което да не се вълнува от събитието. Всяка майка иска нейната дъщеря да е най- красивата. Някои момичета от месеци коментират цветове и модели на рокли, други пък старателно крият избрания тоалет, за да бъдат уникални. Във всеки випуск обаче има млади дами, чийто стил се следи /а понякога и копира/ доста настоятелно от съученичките им. Затова и техните тоалети са сред най- обсъжданите и очакваните. Кои ще бъдат принцесите на предстоящите абитуриентски балове? TrafficNews.bg направи щателно проучване сред зрелостниците. Ето кои са най- очакваните абитуриентки от набор 96!

Марина Тракова  завършва Хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“. Младата дама  е увлечена от модата  още от малка и вече има своя модна линия „Марина Дизайн“. Засега е тайна дали роклята й ще бъде от нейната колекция или ще заложи на някоя от световните марки. Баща й транспортният бос Ангел Траков й подари бяло  БМВ 1 за 18-я рожден ден миналата година, но за бала тя ще разполага с по-голяма лимузина.

Лили Шилева е една от най- ухажваните госпожици в Английската гимназия. Чаровната дъщеря на адвокат Недялко Шилев вече има опит като модел, но плановете й за бъдещето са доста по-сериозни.

 Мина Богатева е лице на модна линия бижута „Моцарт“. Учи в гимназията за сценични кадри и модата е нейна страст.

Бисера Маринова е сред дамите, по които въздишат не само учениците от Частната професионална гимназия по икономика и управление. Племенницата на ъндърграунд босовете братята Маргини, според наши източници вече е направила няколко шопинг тура в чужбина и ще бъде изключително елегантна на празника си.

Мария Василева  завършва Търговската гимназия и вероятно ще наследи професията на родителите си, който управляват една от големите счетоводни кантори в Пловдив. Дубай е любима дестинация на абитуриентката. Тя се готви едновременно за бала и за изпитите в УНСС. Тя вече има две рокли, но няма да издадем какви ще бъдат. 

  Съученичката й Стефани Диогенова също обича да пътува до Обединените арабски емирства. На младата дама й предстоят и изпити в университет, където тя ще учи финанси. 

Анна Мария Ружева често може да бъде забелязана с мерцедеса си по пловдивските булеварди. Тя завършва Частната английска гимназия "Стоянстрой". 

  Голямата любов на Иво Стойков- Йоана Чобанова завършва СОУ „Свети Патриарх Евтимийи също ще мине по червения килим тази година. Йоана е дъщеря на бизнес дамата Виолета Чобанова и е наследила чара и вкуса на майка си.

 Горица  Лозанова, която е възпитаничка на  Руската гимназия, също е наследила лъчезарното изражение и стила на майка си- Виолета Симеонова, собственичка на бутици „Грация“.  Сигурни сме , че тя ще бъде със запомнящ се тоалет на бала си.

 След като се дипломира в Руската гимназия Цвети Георгиева ще учи в престижен университет в Милано. Тя е показала много добри резултати на тестовете и е спечелила стипендия. Цвети е дъщеря на предприемача Петър Георгиев. Приятелят й е състезател в младежкия  националния отбор по волейбол.

  Маги Брандийска  завършва частната гимназия „Класик“ . Чаровната брюнетка е дъщеря на фамилия строителни предприемачи.

 

Държим да отбележим, че това не е класация , а момичетата са подредени на случаен принцип. Също така сме сигурни, че не сме успели да представим всички принцеси, така че очакваме още предложения от нашите читатели. След баловете пък ще ви покажем тоалетите на абитуриентките.

Очакваме вашите предложения на redaktor@trafficnews.bg

 TrafficNews.bg