Днешната дата е двоен празник за пловдивчанката Мария и нейният съпруг - италианецът Реди Галло. След 20 години любов, днес, точно в 09:55 часа, те станаха родители на момиченце. Голямото щастие съвпадна с един от най-светлите български празници Голяма Богородица, на който имен ден празнува и нейната майка Мария. 

Малката принцеса проплака в пловдивска клиника и носи името Гаиа Галло, което идва от богинята на земята. Бебето се появи на бял свят с перфектни мерки - тежи 3кг. и е високо 48 см.

"Ние сме в облаците след толкова години чакане. Нямаме думи, с които да опишем щастието, което изпитваме в момента." - споделят пред Trafficnews семейство Галло. 
 
 
"Бабата на моя съпруг, без да знаем, също е родена на тази дата. Така, че няма нищо случайно! Искам да изкажа специални благодарности на проф.Учикова, шеф на цялото родилно отделение, за вниманието, грижите и лекото раждане" - разказва още Мария. 
 
Гордата майка споделя още, че в Италия, откъдето е родом мъжът на сърцето й, вече са започнали подготовка по украсяване на цялата къща и почерпка. Мария Галло тръпне в очакване да се срещне и с най-добрата си приятелка, която ще пътува от Германия до Пловдив, специално за да види малката Гаиа.