Тя е родом от града на седемте тепета – Пловдив, а той от града на романтиката - Венеция. Мария и Реди Галло са големият пример за една истинска  и голяма любов, огънят, на която не утихва вече 20 години. През месец август на бял свят ще се появи и първородната им рожба, която щастливите родители с трепет очакват.

Преди 5 години Мария преживява тежка катастрофа, в която едва не губи живота си, а възстановяването и травмата от преживяното не минават лесно. Сили и кураж и дава именно нейният съпруг Реди, който през цялото време е неотлъчно до нея и двамата успяват заедно да преживеят този така неприятен момент.

Днес, Мария и Реди са благодарни на Господ, че семейството им ще се увеличи с още един член - плод на силната обич помежду им, а новината за така чаканото бебе обявяват за първи път пред Trafficnews.

През 2000 година пловдивчанката и италианецът случайно попадат на еднакво работно място, където се запознават, а искрата помежду им пламва от пръв поглед… и веднага сключват брак. Така 20 години между тях цари разбирателство, любов и уважение – трите най-важни съставки за здрава връзка.

Зад гърба си имат не една, а цели две сватби – едната в Пловдив, а другата във Венеция. Част от сватбените тържества на младото семейство стават много роднини и приятели както от България, така и от Италия.

Реди Галло дълго време работи заедно с италианския бизнесмен Лино Тонан. Мария е професионален танцьор и треньор по спортни танци, като благодарение на големия си талант е печелила редица призови места.

Освен че и двамата са запалени по спорта, те често пътешестват по различни точки от света, където трупат красиви спомени. В момента двамата имат общ бизнес – фирма за гранитогрес и плочки, вносител за България.