Всеки випуск има своите разпознаваеми лица, а всяка година TrafficNews показва част от най-очакваните абитуриенти в Пловдив. Тъй като остават броени дни до едно от най-очакваните събития в живота на всеки ученик, а именно абитуриенския бал, решихме да ви представим талантливите и популярни лица на випуска.

Дните от 22 до 26 май се превръщат в зрелищни събития и събират погледите по улиците в Пловдив. Абитуриентите дефилират пред големите хотели, а луксозни автомобили натискат клаксоните и озвучават целия град.

Част от абитуриентите, които ще представим са младежи от елитни гимназии под тепетата. Младежите са станали известни с постижения в различни сфери. Някои от тях са добили популярност заради талантите си, а други са наследници на известни фамилии.

Кристиана Дойчевска

В бална рокля ще видим красивата Кристиана Дойчевска, която завършва Хуманитарната гимназия в Пловдив. 

Кристиана е дъщеря на собственик на фирма превозвач към градския транспорт в Пловдив. Има връзка с пловдивски футболист и след завършването си смята да продължи обучението си.

Мартин Тошев

Тази година завършва и Мартин Тошев, възпитаник на Частно средно бизнес училище "Талантите".

Мартин е син на Георги Тошев, собственик на популярно казино в Пловдив. Любител е на луксозните автомобили и почивки на екзотични места зад граница.

Лилия - Сапфира Маринова

Дъщерята на водещата Неделя Щонова също завършва тази година. Лилия- Сапфира Маринова е учила е в Английската гимназия в Пловдив, но от миналата година е продължила обучението си в колеж в Англия.

Мария-Габриел Миличевич

Абитуриентски бал този месец ще празнува и волейболикстката на „Марица” Мария- Габриел Миличевич. Мария-Габриел е от волейболна фамилия, като нейната баба – Цеца Тенева е легенда на „Марица” и откривател на много волейболни таланти в Пловдив. Майка и е Радосвета Тенева -една от най-успешните волейболистки на Пловдив в последните години. Миличевич е многократна шампионка и носител на Купата с Марица.

Виктория Василева

Четирикратната шампионка по гимнастика Виктория Василева също ще облече абитуриентска рокля тази година. Тя е и носителка на титлата "Мис Велинград" 2023.

Мария Дичева

Красивата Мария Дичева, завършва Търговската гимназия. Мария харесва модните изяви, като взе участие и в конкурса „Мис Пловдив”. Насочила се е да учи в УАСГ в София. Семейството й притежава ресторант в Асеновград.

Кристиан Христосков

Синът на собственик на фирма Каскада ООД, Кристиян Христосков завършва Английската гимназия. Той ще продължи обучението си Италия.

Пламена Чакърова

Състезателка на Ботев по лека атлетика Пламена Чакърова завършва Спортното училище „Васил Левски” тази година.

Бронзовата медалистка в скока на дължина от Европейското първенство по лека атлетика за юноши и девойки до 18 години в Йерусалим беше избрана за №1 на спортно училище в Пловдив за 2022 г. Нейн треньор е Ива Пранджева.

Виктория Коева

Абитуриентка е Виктория Коева, която е многократна шампионка и носител на Купата с Марица.

Тя също завършва Спортното училище „Васил Левски”.

Мирела 

Едно от най-новите попълнения на музикалния лейбъл на Галин - Мирела също е абитуриентка. 

Димитър Атанасов

Димитър Атанасов завършва Английската гимназия. Баща му е собственик на бившия интернет доставчик N3, като най-вероятно ще продължи образованието си в чужбина.

Дебора Михайлова 

Абитуриентски бал тази година има и момичето, което беше обезобразено от своя приятел Георги в Стара Загора. Дебора Михайлова заяви още през миналата година, че мечтата и е косата и да порасне и белезите да избледнеят, за да може да се чувства като нормално момиче в един от най-важните мигове в живота си- абитуриентския бал. Споделя, че година след ужасната случка, се чувства уверена в себе си и ще продължи обучението си. 

Вижте и кои са спортистите на Пловдив, които завършват тази година:

Вижте спортните абитуриенти на Пловдив през тази годинаЗавършват таланти в плуването, леката атлетика, волейбол и други спортове