Влогърката с милиони гледания Gabby G е най-новото откритие на музикалната компания Hit Mix Music, като заедно с това е и новото лице на отдела Pop & RnB. Първата й песен за музикалната компания е факт - тя носи името "Краен срок".

Младото момиче представи дебютната си песен за пръв път пред пловдивската публика на концерта на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour.

Музиката и аранжиментът са дело на шведския композитор Йохан Бейерхоум и популярния български композитор Йорданчо Василковски – Оцко. За визията на Габи се е погрижила стилистката Ива Атанасова, която е известна с работата й със едни от най-популярните певци от различни жанрове като Кристиан Костов, Емануела, Дара и Биляна Лазарова.

„За мен беше удоволствие да работя точно с този екип. Запознах се с много хора и създадох много нови приятелства“, разказва пред TrafficNews певицата.

Едва на 15 години Габриела Живкова е била забелязана от продуцентите й чрез канала й в youtube. Тя е популярна в онлайн средите с кавърите, които прави, като най успешният й е на песента „Toy” на Netta Barzilai. Изпълнението й набира над 2 милиона гледания, което го прави рекордьор сред кавърите на български артисти във видео платформата.

„Видеото към „Краен срок“ го снимахме близо 15 часа. В момента подготвям второто ми парче, чиято премиера се очаква да бъде през есента”, разказва още пред TrafficNews Габи.