Шоуто "Като две капки вода" ще стартира своя седми сезон на 25 февруари в 20.00 часа в ефира на Нова телевизия. Шоуто за преобразявания обещава много изненади и неподозирани роли. 

"До няколко дни ще обявим участниците. Със сигурност много имена се спрягат, както всяка година, но голяма част са просто хипотези на журналистите" - сподели пред екипа на TrafficNews.bg Ани Халваджиян.

Списъкът с желаещите да участват е дълъг, но е трудно да се намери известна личност, която хем да е добра в имитациите, но и да може да пее и танцува.

"Буквално не е свършил предишният сезон и доста популярни личности заявяват, че искат да са част от шоуто. Според мен не е толкова важно дали можеш да пееш, ако имаш чар и си отдаден на сцената. Важен е сборът от качества, но чарът и отдадеността са водещи", добавя Ани, която е част от екипа на продуцентите на шоуто.

Няма изненада при двама от членовете на журито. Този сезон на горещите столове сядат отново Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки.

"Хилда и Фънки не само са професионалисти с богат опит в сферата на музикалния бизнес, но и притежават огромно чувство за хумор. Знаете, че заедно с колоритните участници това е задължително условие, за да могат зрителите да видят шоуто в своя вихър“, коментират от екипа на “Като две капки вода“.

От шоуто подготвят много изненади, както и участие на популярни музиканти и актьори, които ще бъдат част от журито.

От екипа на рейтинговото шоу обещаха и покани за зрителите.

"Борбата за покани е огромна. Но ние отново сме подготвили покани и зрители, които искат да бъдат част от публиката. Тази година отново ще имаме игра в официалната ни страница във Facebook. Всяка седмица ще теглим по определен брой хора, които ще спечелят покани", разкри Ани Халваджиян.

Тя открехна завесата за читателите на TrafficNews.bg, че спряганото име на Преслава за гост-звезда в журито е спекулация. Възможно е и изпълнителката да бъде част от журито, но засега от екипа на предаването казват, че не са обсъждали темата с певицата.