Любовната приказка на Габриела Пеева от Трио Сопрано и нейният съпруг Мирослав Савов продължава по най-романтичния начин. Двамата си казаха “Да” на своята голяма и много весела сватба на 8 юни в Пловдив и оттогава за тях хубавите изненади не спират.

В момента те се наслаждават на своя екзотичен меден месец, който е един от многобройните подаръци, които получиха на своя сватбен ден. Младоженците споделят, че Бали е тяхната сбъдната мечта и вече три дни сънуват наяве.

“Бали е един необятен Рай... Бали е вдъхновение... Бали е любов! Не сме били на по-прекрасно, екзотично и магическо място. Бали е като жив организъм, изпълнен с енергия, отдаващ я на всички, които са го посетили! Ние сме изключително щастливи, че обвързваме толкова специален етап от живота си с това място, защото то просто те вдъхновява да обичаш, да чувстваш, да преоткриваш себе си и света около теб по-неописуемо необикновен начин!”, не крие емоциите си Габи пред Planeta.tv.

До момента влюбените младоженци успяха да разгледат Гората с маймуните, Оризовите тераси и Парка с птиците, където могат да се видят над 1000 вида пернати, обитаващи Индонезия. Габи и Миро са много впечатлени и от Храма Майка, който са посетили днес. За тях ваканцията продължава още седмица, а ние им пожелаваме още невероятни изживявания на едно от най-красивите места в света.

На приказно място в Пловдив Габи от трио "Сопрано" се врече на МироМладоженците посрещнаха многобройните си гости в ресторанта на парк-хотел "Санкт Петербург”