Плеймейтката Златка Райкова не спира да демонстрира любовните си отношения с новата си половинка Карен Хачатрян. Това се случи малко след като Благой Георгиев представи на аудиторията Полина Спасова, с която е във връзка от няколко месеца.

Карен е бил професионален тенисист, докато не се оказва, че в продължение на няколко години е уреждал мачовете си и е подкупвал други тенисисти, за да се провалят умишлено, като вината му е била доказана през 2020 г. Той получава доживотна забрана за тенис и глоба в размер на 250 000 долара.

Докато Благой Георгиев се наслаждава на почивка в Бали с новата си любима Поли, то Златка също не остава по-назад. В момента тя се намира с бившия тенисист Карен в Дубай, откъдето непрестанно публикуват кадри заедно и демонстрират любовните си отношения. Снимките се появиха на стори няколко часа, след като Джийзъса пусна романтични кадри от екзотичен Бали.

Благой Георгиев показа новата си приятелка! 20 години по-млада от негоПолина Спасова е от заможно велинградско семейство

Златка Райкова целува нов мъж в ИнстаграмВижте кой е той