25-годишната варненка Нора Недкова стана Мис Плеймейт 2017, но коронясването й за най-сексапилна българка породи нападки и обвинения, че призът й е бил уреден. Малко след конкурса хубавицата стана част и от "ВИП Брадър" и "Черешката на тортата".

 

Какво разказва за себе си две години след конкурса Нора пред TrafficNews, вижте в следващото интервю :

- Каква е реакцията ти на спекулациите, че конкурсът "Мис Плеймейт" е нагласен?

- Не мога да коментирам дали е нагласен или не е. Аз знам за моите резултати, единодушно съм спечелила. За момичетата преди и след мен не мога да коментирам, не съм била там и не знам за какво става въпрос. Специално за моята година - знам, че съм си заслужила наградата.

- Очакваше ли да победиш?

- Ако трябва да бъда честна до последно мислех, че друго момиче ще спечели тъй като по мое време имаше момичета, които имаха по-близки отношения с някои от организаторите. Аз не съм била в толкова близки и дори приятелски отношения, затова за мен беше изненадващо. 

- По какъв начин се промени животът ти след конкурса?

- Единствено с това, че съм по-разпознаваема. Обременяващо е, че хората по улиците очакват постоянно да излизам с добър външен вид, което е натоварващо понякога. Цялото това внимание е малко натоварващо, но има и доста хубави неща, които ми се случиха. Може би и по някакъв начин пораснах. Наложи ми се да вземам по-мъдри решения за моя живот, но нищо драстично не се е случвало след конкурса, което да промени живота ми.

- Кои качества ти помогнаха да спечелиш?

- Може би фактът, че през цялото време бях себе си, държах се непринудено. Бях много положителна и усмихната. Не всичко е било на всяка цена, защото когато се стремиш нагоре на всяка цена не винаги се получава. Съветът ми към кандидатките за тазгодишната титла е да се отпуснат и да се забавляват, пък каквото стане. 

- Мислиш ли, че медиите ти изградиха образ, който не отговаря на истинската Нора Недкова?

- Абсолютно. Медиите имат нужда от някое интересно лице, което по някакъв начин да им бъде изгодно и на тях. 

- Ако се върнеш назад във времето и стои пред теб избора дали да участваш и как да се представиш какво би променила?

- Да ти кажа на първо място в този момент от живота ми и на тези години вече не бих се занимавала и не бих участвала. Хората минават през различни етапи от живота и може би съм израснала дотолкова, че смятам ми е под нивото да ходя някъде и да ме оценява някой, от тази гледна точка не бих се занимавала.

А и реално вече знам, че има и други начини да станеш известен не само чрез този конкурс, защото тази слава не е положителна. 

- А родителите ти как реагираха, когато спечели конкурса? 

- Положително, аз съм пълнолетен човек. Достатъчно голяма съм, за да вземам решения за живота ми.

- Какви качества според теб трябва да притежава тазгодишната "Мис Плеймейт"?

- Аз ги видях и нито една не ми хареса. Нищо лично, съдя по поведението им. Осемнайсетгодишни момичета да говорят толкова лековато... Аз на 18 не съм се държала по този начин. Може би малко по-възпитана и по-интелигентна трябва да бъде момичето, което ще спечели първо място. Красотата не е на първо място, защото я има навсякъде.