През горещите дни на август всеки търси разнообразие и спасение от жегата. Една от любимите дестинации край Пловдив е именно просторният и морен Парк и СПА хотел Марково. Със своята прекрасна гледка към тепетата, големия външен басейн, с удобни шезлонги и красиви шатри, СПА центъра и отличната храна, хотелът се превръща в идеално място за почивка и релакс.

В сезона на отпуските луксозният комплекс подари на своите най-големи почитатели ваучери за двама за безплатен достъп до външния басейн на хотела. До момента 20 души получиха своите награди, а днес ще бъдат раздадени още.

Всяко хубаво нещо има и своя край, но в този случай краят е свързан с чудесни награди. Последното, пето теглене, от лятната игра на комплекса се проведе днес. Освен петте ваучера за безплатен достъп, днес един късметлия получава и голямата награда от играта – БЕЗПЛАТЕН уикенд за двама в Парк и СПА хотел Марково. След жребия вече са известни имената както на седмичните, така и на големия късметлия.

Голямата награда – БЕЗПЛАТЕН уикенд за двама в Парк и СПА хотел Марково отива при Кристиана Рунтева.

А на петте ваучера за двама за безплатен достъп до външния басейн ще се радват Дани Игнатова, Николай Цонев, Ваня Митева, Деница Димова и Божидара Иванова.

Честито на шестимата късметлии и приятно изкарване в комплекса! От хотела ще се свържат с тях.

Всички гости на хотела могат да се разхладят с освежаваща напитка от лоби бара на Парк и СПА хотел Марково. Удобно позициониран до входа, той приветства топло всички гости и посетители на комплекса. На комфортните масички, разположени в непосредствена близост до басейна може да се освежите с цветни коктейли, ледени напитки и тонизиращи фрешове и лимонади.

Няма как да пропуснете и вкусните предложения от менюто. За хапване може да избирате различни по вид салати, бургери, хрупкави картофки и хапки и като за финал неустоими десерти.

Сред зеленината е разположен и снек барът към басейна. Той е обграден от приказно езеро, което отдалече привлича погледите на всички посетители на хотела.

Любителите на спорта могат да се възползват от два открити тенис корта, мини голф игрище и фитнес зала, която е прекрасно климатизирана и със свободен достъп.