До края на месец октомври ще продължат предварителните кастинги за конкурса "Мистър Пловдив" 2018, като до момента, заявки са дали голям брой чаровни пловдивчани, които искат да се борят за титлата.

За да участвате, трябва да изпратите 2 актуални ваши снимки (цял ръст и портретна) и телефон за обратна връзка на mail : mr.plovdiv@abv.bg или като лично съобщение в официалната страница на конкурса Мистър Пловдив / Mr. Plovdiv.

Изисквания към кандидатите са те да бъдат между 18 и 30 години, да имат атлетични тяло, да са родом от Пловдив, или да учат или живеят в града или областта, както и да са на височина не по-малко от 170 сантиметра.

Всеки одобрен кандидат ще бъде поканен на събеседване, след което ще се финализира изборът на 12-те момчетата финалисти в конкурса.

Те ще заснемат официална фотосесия за конкурса, ще имат възможност за участие в няколко ТВ предавания в национален ефир и ще имат възможност да се представят пред различни медии. 

Финалът на конкурса ще бъде в началото на месец декември в пловдивското заведение "Енканто" и ще бъде едно от най-запомнящите се светски събития за сезона, главен организатор, на което е Владислав Славов, който е и организатор и на конкурсът "Мистър София".

Журито, което ще оценява най-чаровните мъже на Пловдив ще бъде изключително разнообразно, за да може да бъде отразен реалният вот и избор. 

Част от комисията ще станат известната бг изпълнителка Кристина Димитрова, група Сигнал, модели, плеймейтки и много представители от шоу бизнеса. 

Класиралите се на 1, 2 и 3-то място ще получат куп награди и много привилегии. Специална музикална програма пък ще се погрижи за доброто настроение на гостите през цялата вечер. 

Иван Рупчин, дизайнер на бутик "Rezerve", и един от организаторите, пък ще се погрижи за облеклото на атлетичните мачовци в един от кръговете.