Гринго и Софи Маринова са отново заедно, стана ясно от влюбената двойка, която побърза да се похвали в социалните мрежи с общи снимки, ден след сдобряването.

Половинката на Софи Маринова сподели пред екипа ни, че двамата са се помирили преди два дни, по време на нейно участие в Пазарджик. Били на съседни сепарета и първо само си разменяли погледи, но малко след това вече разговаряли спокойно. "Така прави любовта", сподели Гринго.

"Не сме мислили още дали ще подновим брака ни, той не е показател за силната ни любов. Но вече си живеем отново заедно. А относно татуировката й с моето име - Софка ми обеща, че ще си я възобнови", разказа още пред TrafficNews Гринго. 

Ден след участието двамата се отдали и на заслужен отдих в Етрополе. Певицата пък не скри, че всички наоколо ги гледали с любопитен поглед и са били учудени, че ги виждат усамотени и щастливи.

След като вчера Гринго хвърли всички в размисли и страсти като публикува техни общи снимки, Софи също не закъсня и в по-късните часове от деня също сподели романтичните кадри. 

"Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци" - това написа ромският славей Софи Маринова в личния си профил във Фейсбук. 

Последва следваща снимка, на която двамата позират, държейки уиски в ръка, което навежда на мисълта, че двамата са отпразнували и поляли подобаващо новия етап от връзката си. 

Припомняме, че близо десет дни след като гласовитата певица се оплака в районното от тормоз и заплахи от съпруга й, вчера почитателите й ги видяха пак щастливи заедно.

Гринго и Софи Маринова отново се събраха седмица след последния им скандалВлюбената двойка обяви официално добрата новина със снимка от обяд в Етрополе

Гринго за раздялата със Софи: Биехме се, но още я обичам!Разни мишкари ни скараха от злоба и завист, заяви пред TrafficNews бившият съпруг на певицата