Известната дизайнерка от Пловдив и собственичка на моден бутик "Джофра" - Петя показа, че е човек с голяма сърце, както я описват и хората около нея. 

Тя намери изхвърлена на улицата от собствениците си котка, като я приюти в дома си и положи необходимите за нея грижи. От думите на Петя става ясно, че породистата котка е бременна, а нашийникът и е бил с инкрустирани камъни. 

"Изхвърлена като ненужна вещ, породиста с нашийник с камъни, откраднат на улицата, неспособна да се изхранва на улицата, бременна, няма нужда от коментари..." - написа като коментар Петя Джофра и добави снимка с красивата животинка в профила си. 

Дизайнерката не веднъж е показвала, че безрезервно обича животните и е взимала под крилото си много бездомни кучета и котки, които са намирали своите осиновители. 

Самата Петя има свой домашен любимец, който отглежда с много грижи и внимание - дългокосместо кученце, порода чихуахуа. 

Относно модата, собственичката на "Джофра" е винаги смела и провокативна – точно каквито са и облеклата, които се предлагат в луксозния бутик. 

Самата тя не веднъж е споделяла, че модата за нея е хоби и не може да си представи животът без нея, а вдъхновение намира от най-големите дизайнери като влага и нотка от себе си.

Djofra се нарежда сред най-предпочитаните марки облеко на родните звезди и на всички красиви дами, които харесват нестандартната, модерна и ярка визия.

Кои са модните диктаторки под тепетата? СНИМКИСтилни или екстравагантни, те никога не остават незабелязани