Дългоочакваното откриване на най-новата дискотека в Пловдив – Onyx Club, се състоя през изминалата нощ, но добрата новина е, че OPEN партито на сезона продължава и днес!

Всеки, който не е успял да посети новия диамант в короната на нощния живот под тепетата, може да го направи тази вечер, която ще бъде не по-малко зрелищна.

Днес, иновативният и единствен клуб в града, който предлага две партита в една вечер, е подготвил „Amazyng Saturday” за всичките си гости. Специални промоции на качествени напитки и много атракции и изненади обещават една незабравима събота вечер за пловдивчани.

Най-добрите диджеи ще се погрижат за доброто настроение на всички, а момичетата от балета и талантливите пърформанс артисти ще вдигнат градуса на настроението на макс.

МЕГА афтърпартито, със старта на което заведението изцяло променя своя облик, също обещава ударна шоу програма, а най-големите купонджии ще могат да се наслаждават на музикалната вихрушка до 9 сутринта.

От снощи, най-горещите купони се очертава да се заформят в новооткритата дискотека „Onyx Club” и следващата седмица се задава с цели пет тематични партита!

Още в понеделник в клуба пристига фолк звездата Илиян, а вторник ще бъде отреден за всички студенти, които ще могат да избухнат на култово ретро парти заедно с DJ Теди Джорджо.

В сряда, специален гост на заведението ще бъде Фики, а петък под светлините на прожекторите ще излезе жената-глас Софи Маринова. Четвъртък пък се задава с горещо парти, темата на което ще бъде No Limitation – Без задръжки!

Вчера близо 2000 души дойдоха, за да се позабавляват на open party-то и се впуснаха в истинско среднощно приключение, изпълнено с много музика, танци и чаши, вдигнати високо горе.

Бохемите на Пловдив, както и още куп актуални светски личности също не пропуснаха да посетят грандиозното събитие.

Специален гост на вечерта бе огън момичето на поп-фолка Камелия, която поднесе уникално шоу за всички присъстващи, а голямата изненада на ОФИЦИАЛНОТО афтърпарти на Пловдив бе Сашо Роман, който изпълни едни от най-големите си хитове и вдигна настроението на макс.

Красавиците от балета екзалтираха многобройната публика през цялата нощ, а култовото шоу бе придружено от впечатляващи светлинни ефекти. Перфектният саунд, неотразимият нов дизайн и обещаващата open програма затвърдиха челната позиция на “Onyx Club” като най-хитовото заведение в нощен Пловдив.

Ето и снимки от петъчната вечер: