В днешния епизод на Ергена повечето от момичетата бяха поканени на групова среща. Те обаче бяха разделени на два отбора син и розов. 

Момичетата трябваше да намират патета заровени в пясъка, а след това да отговорят на въпрос свързан с Алек. 

Кристина саботира нарочно играта на сините и каза, че не е съгласна с мнението на никоя от момичетата от нейния отбор.

По време на играта избухна конфликт, след като Виктория обвини Барбара, че е извила ръката и и я контузила. 

Розовият отбор Габриела, Барбара, Киара, Теа, Васка и Валерия спечелиха категорично и си спечелиха групова среща с Ергена.

В имението момичетата, които се прибраха се настроиха срещу Кристина, която ги нападна, че сами са виновни за агресията на останалите към тях. 

На груповата среща Валерия получи роза. 

След като вчера Виктория разкри, че футболист от Лудогорец е гадже на Габриела. 

Показаха футболиста от Лудогорец, с който Габриела от "Ергенът" има отношенияОливие Вердон е присъствал на откриването на салона на сестрите

Мария сподели на Алек, че има момиче с гадже от всичките, а Ергенът започна да търси коя е момичето с гадже. 

Габриела разкри преди всички момичета, че има гадже и е влезнала в предаването заради сестра си Памела, за да бъде до нея.

"Искам да ви кажа, че аз имам приятел. Моята сестра беше записана и нямаше как да я оставя. Може да е егоистично към Вас, но го направих за моята сестра. Памела искаше моята подкрепа тук. Не обичам да лъжа и ще разкрия всичко. Лъжата ми е благородна и го направих заради моята сестра", заяви Габриела.

Габриела помоли Алек на среща с нея и Памела. На нея Габи разкри, че тя обвързана в момента. 

След този разговор Ергенът изгони Памела и Габриела. 

"Някои от Вас са дошли тук да се играят с мен, с всички вас и истината", заяви Алек. 

Имаше церемония на розата, но този път тя беше доста по-различна. Алек даде всичките 15 рози на останалите момичета, но този път те трябваше да ги вземат и да ги дават на Ергена и да го попитат дали той ще приеме розата. Всички от момичетата го направиха и останаха 15 след днешния епизод.