Снощи в "Ергенът" беше разкрито, че Габриела е във връзка с професионален футболист, за това заговори Виктория, която работи за БФС. Това разкритие предизвика вълнение сред зрителите и повдигна въпроси относно нейната автентичност и намерения в шоуто. Въпреки това някои фенове все още подкрепят Габриела и смятат, че тя трябва да бъде на финала на романтичното предаване.

Габи видимо се притесни от горещата тема и обозда иначе темпераментния си характер. В мрежите вече ври и кипи и коментарите не стихват. Енигматичният играч на Лудогорец, чието име бе цензурирано в епизода е французинът Оливие Вердон.

Връзката на двама изглежда не е тайна в "живия живот", защото двойката, придружена от сестрата Памела имат общи снимки от събития, които самата Габриела е споделила в своя инстаграм профил. Те са изтрити преди началото на формата, но читатели на novinite.bg са предоставили кадри. На по-близки кадри от събитието се вижда, че Ергенката има златна халка на дясната си ръка и това пробужда въпроси дали не е сгодена за екзотичния футболист. 

Любопитно е, че футболистът на Лудогорец е женен и има две деца, а преди седмица за последно е качил снимка със своята съпруга в социалните мрежи.

В последния епизод на Ергена Габриела и Памела кетегорично отрекоха твърденията на Виктория, като първо казаха, че не го познават, след което Габриела заяви, че го е виждала, но само веднъж. Коментиращи, които са запознати с отношенията им, твърдят, че именно Оливие е човекът, спонсорирал и помогнал за създаването на новооткритият салон за красота на сестрите, като дори е присъствал и на откриването му. Потребители твърдят още, че името на салона не е случайно, а то е между първите имена на Оливие и Габриела - O/G, а дори Вердон фигурира като собственик. 

Лудогорец е в Лудогорец от 2020-та година и вече е трикратен шампион на България, два пъти носител на Суперкупата и веднъж на Купата. Национал е и на Бенин. 

Снимки:

Вердон с жена си и децата си 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Olivier Verdon (@olivierverdon)

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Olivier Verdon (@olivierverdon)