Едно от най-очакваните събития от българските коафьори наближава. Двудневният семинар на италианския бранд Alfaparf е екслузивен за всички фризьори, доверили се на дългогодишния професионализъм и опит на българо-италианския козметичен гигант Christian of Roma.

Alfaprf WEEKEND ще се проведе за първи път в Пловдив, като той ще включва три семинара в рамките на два дни. Специални гости на събитието през първия ден ще бъдат Алесандро Фратини и Даниеле Калтаджироне.

Алесандро Фратини ще запознае българските стилисти с новата колекция на италианския бранд Alfaparf Milano. Колекцията “People” представя обединяващата сила на красотата по целия свят, а мотото й е „Красотата обединява“. Италианският топ стилист ще пренесе присъстващите в различни части на света.

Другият семинар, който ще бъде представен на 20 октомври, ще бъде воден от Даниеле Калтаджироне и Зорница Стойчева, които ще разкрият тънкостите при обезцветяването за блондинки и брюнетки.

Гвоздеят на програмата през втория ден, ще бъде руският виртуоз в официалните прически Руслан Татянин, който ще долети от руската столица по специална покана на пловдивската козметична компания. Той ще представи семинара “От Русия с любов”, които е неговата интерпретация за стилната и елегантна дамска прическа.

Alfaprf WEEKEND ще се проведе на 20 и 21 октомври в хотел „Империал” в Пловдив.