За втора поредна година столичното заведение The 1 раздадe своите награди. Церемонията събра на едно място изпълнители от попфолк, поп и R’n’B сцената, най-популярните лица от телевизиите, както и участници от Big Brother. Наградени бяха най-заслужилите за работата си през изминалата година и най-интересните откъм личен план. 22 статуетки бяха раздадени на първенците в онлайн вота.

Водещи на събитието бяха Ива Атанасова и Виктор Самсонов. Лорд Евгени Минчев взе приз за цялостен принос в развитието на лайфстайла в България, а Ники Кънчев – за риалити водещ, Софи Маринова – за цялостен принос в попфолк музиката, Наталия Кобилкина пък се оказа най-влиятелна личност в социалните мрежи.

Телевизионерите си разделиха три приза. Най-добро лайфстайл предаване, както и миналата година, е „Папараци“ на bTV, a за най-добра водеща гласуващите отново определиха Гала от Нова ТВ, която беше топло посрещната от публиката. Любима риалити звезда на България с най-многобройния вот от всички номинирани във всички категории е „Светата троица“ от Big Brother– Стефан, Наско и Папи Ханс.

 

Три статуетки бяха раздадени и в областта на модата. Инфлуенсър на годината стана Златка Димитрова, а най-стилна личност – безспорно спечелената титла беше за Зейнеб Маджурова.Определеният за най-екстравагантен Валентин Кулагин не пропусна още от сцената  да „захапе“ словесно Папи Ханс, който му отговори с многозначителен жест.

Най-интересни бяха категориите от сферата на личния живот. Двойка на годината станаха Емилия и съпругът й Жорж Башур, а майка на годината – синоптичката Гери Малкоданска.

В сферата на музиката имаше 11 номинации. Освен обичайните призове, имаше и няколко специални награди. Организаторите връчиха и такава за най-бързо развиващ се артист на Тита. За група на годината с безспорна преднина статуетката грабнаха момчетата от СкандаУ. За музикални идоли от мъжете в БГ музиката и попфолка вотът определи Криско и Фики, а от жените – Гери-Никол и Алисия.

За балада на годината бяха отличени песните на ТоТо Н - „Чужди усмивки“, и на Мария – „Кажи й“. За най-добра музикална колаборация в попфолка беше определена песента „Шефката“ на Тони Стораро и Галена. Песни на годината станаха песните  „Гледай как се прави“ на Криско и Слави Трифонов и „По такива си падам“ на Емилия и Емрах, а видеоклипове –„Дреме ми” на Joro&Kotenceto и отново хитовата песен на Мария  „Кажи й“.

Стана и ясно, че вражда между певците от различните жанрове не съществува. Много от тях бяха заедно през цялата вечер и не криеха близките си отношения. А когато обявиха Алисия за музикален идол, ТоТо от СкандаУ неочаквано за присъстващите скочи на сцената и я разцелува.

Снощи в The 1 Exclusive имаше имного влюбени двойки. Фики беше дошъл със съпругата си Гюлджан, Жорж Башурбеше придружил Емилия на събитието, за да вземат наградата им за двойка на годината. Златка Димитрова беше с дългогодишния й партньор Миро,Софи Маринова беше с Гринго, Гери Малкоданска с Алекс Ковачев, Гала със Стефан и Криско с приятелката си Цвети.