Бившият футболист и треньор на Левски Елин Топузаков отвори заведение в София заедно със съпругата си Весела. Двойката, която напоследък многократно е събирана и развеждана от жълтите издания, твърди, че е сбъднала една от мечтите си.  Екснационалът, който за последно водеше Арда (Кърджали), и дизайнерката разказаха пред TrafficNews.bg, че от много време са искали да имат заведение, което да има и детски кът.

„Там, където живеем, нямаше подобно място. В същото време много хора имат деца и единственото място, където могат да ги заведат досега беше най-близкият мол. Сега при нас можеш да хапнеш нещо, докато детето ти играе", обясни идеята си Весела. 

Тя призна, че със съпруга й нямат никакъв опит в тази сфера. "Това е експеримент, който правим с много желание и любов” – споделя пред екипа ни половинката на бившия левскар. 

И се похвали, че се допълват във всяко едно отношение с Елин, а в процеса на работа доуточняват менюто и цялостната визия на “Our place”.

Хората се радват на тяхното присъствие, а те с удоволствие се грижат за комфорта на клиентите си. „И двамата работим наравно. Аз се занимавам повече с менюто, защото голяма част от нещата се приготвят от нас – от мен и от още няколко жени. Според мен всяка една уважаваща себе си жена трябва да умее да готви. Независимо дали за заведение или за вкъщи. А Елин се занимава с менажирането. Помага и в направата на кафе, защото е много добър в това.“


Доста известни техни приятели не пропуснаха да посетят новото заведение. Моралната подкрепа, която получава влюбената двойка е видима. „Няма значение кой какъв е. Има значение да имаш желание да се научиш.  Нямаме големи желания, свързани с ресторантьорството. Това го направихме като нещо малко и кокетно, което да е в помощ за всички и за наше удоволствие”, обясни Весела пред TrafficNews.bg.