“Дълго време се опитвах да скрия, но беше трудно, бременна съм в седмия месец”. Това обяви тази вечер в предаването “Маскираният певец” по Нова тв самата Джулиана Гани. Тя изгуби състезанието след първото си изпълнение в шоуто.

“Доста суетна съм и казвах, че съм на процедури. Така опазих тайната, че участвам в шоуто”, отговори Гани на въпрос на водещите Рачков и Зуека.

Пловдивчанката е вторият изпълнител, който напуска шоуто.

Джулката и Илиян за Мексико пред Trafficnews: Това е най-хубавата ни почивка досегаКъдето и да се появихме бяхме голяма атракция, особено на Джулиана свещените и емблематични гърди, разказва Найденов

Джулиана Гани и нейната половинка Илиян Найденов се завърнаха от поредното си околосветско пътешествие преди две седмици. Двойката прекара в една от най-екзотичните дестинации Мексико, където си направиха колоритен образователен тур и посетиха най-интересните дестинации. 

През цялото време от престоя си, те споделяха цветни и колоритни снимки от пътешествието си със своите последователи, като се надяваха да успеят поне малко да ги докоснат до преживяванията им там. 

На скоро пък Гани публикува скоро меко казано "зловещи снимки" в личния си профил. На тях, тя позира обезобразена и не, кадрите не са заснети за някой филм на ужасите, а в подкрепа на кампанията "Не на насилието над жени". 

За огромно съжаление, много жени ежедневно се сблъскват лице в лице с този голям проблем, живеейки в постоянен страх, че изживяното може да се повтори, а виновниците отново да останат безнаказани. 

Принудени на мълчат, заплашвани и малтретирани, жените, превърнали се в жертва на изнасилване или домашно насилие  продължават да живеят по този начин и дори се примиряват с начина си на съществуване. 

"Аз заставам твърдо зад тези жени! Не трябва да търпят насилието, само защото са омъжени или имат деца от даден мъж. Трябва да пазят себе си и женското си достойнство и да не се поддават на мъжките манипулации. С тези снимки напълно подкрепям жените, които са жертва на насилие" - споделя пред Trafficnews Джулиана Гани.