С двудневен музикален маратон врати ще отвори най-новата дискотека в Пловдив – „Onyx Club”, която ще ни радва не с едно, а с цели две партита в една вечер!

Грандиозното откриване на 19 и 20 октомври на бул. „Санкт Петербург“ 131 ще бъде допълнено и от МЕГА афтърпатита, които обещават един нов свят на удоволствието.

Пловдивчани вече са приготвили новите тоалети и тръпнат в очакване да минат по червения килим на “Onyx Club”, където да се впуснат в истинско среднощно приключение, изпълнено с много музика, танци и чаши, вдигнати високо горе.

Стилен и модерен интериор, впечатляващи визуални и светлинни ефекти и шоу програма, включваща балет и пърформанс артисти ще бъдат само част от изненадите, които е приготвил клубът.

Собствениците на дискотеката се заканват да направят най-горещото и запомнящо се парти на сезона, което няма да забравите дълго време. На откриването, което ще продължи не само петък, но и в събота, пловдивчани ще станат свидетели на различни атракции и изненади.

Голямото откриване ще продължи цели два дни, като в събота темата на вечерта ще бъде „Amazing Saturday”. Специални промоции на качествени напитки ще има през цялата седмица, а с първокласно обслужване ще бъдат обгрижвани всички посетители на най-новото заведение в Пловдив. „Onyx Club” ще бъде и единствената дискотека в града, която ще предлага различни тематични партита от понеделник до събота , а забавлението ще продължава до 9 часа сутринта.

Специален гост-изпълнител тази вечер ще бъде огън момичето на поп-фолка Камелия, която е приготвила селекция от най-големите си хитове, под звука, на които обстановката ще бъде нажежена на макс.

Официалното афтърпарти на Пловдив, пък ще бъде открито от легендарния  Сашо Роман, а мощен звуков сигнал и цялостно преобразяване на обстановката ще даде нов старт на вечерта. Ударна шоу програма ще направи и персонала на “Onyx Club”, които ще изненадат всички присъстващи с изцяло обновен стайлинг.

Телефон за резервации: 0877 777 999