Пловдивската депутатка Елена Аксиева този сезон ще се върне в парламента с нова фамилия. Тя прие фамилията на съпруга си Атанас Пешев, след като вчера двамата сключиха граждански брак. Те се врекоха един на друг в църквата "Света Неделя" пред тесен кръг близки и приятели, а след това вдигнаха наздравици на изнесен ритуал в градината на хотел "Империал". 

Булката беше избрала нетрадиционно решение за визията си, с което изненада гостите. В църквата тя се появи бяла рокля като принцеса, а на подписването - с черна рокля със щраусови пера. След ритуалите чаровната брюнетка се появи в трети тоалет - сребриста рокля с пера. И трите тоалета са дело на българския дизайнер Стоян Радичев и нямат аналог. Младоженецът също смени два костюма, като в църквата той се появи с класически черен костюм, а след това смени сакото с и жилетката с други, в тон с роклята на своята дама. Шаферките на Аксиева бяха в розово, а самата зала декорирана в светлосиво и розово. Сред шаферите бяха и двете деца на двойката- Стефан и Теа. 

Свидетели на заветното "Да" станаха дългогодишните приятели на семейството - Максим и Нина Миткови. 

180 гости вдигнаха наздравица с младоженците, които избраха за първия си танц емблематичните блусове на  Whitesnake - All I Want All I Need и на Celine Dion - The power of love. 

Гостите се забавляваха със скечовете на Руслан Мъйнов, изпълненията на Орлин Горанов и Глория, както и със впечатляващото участие на гайдарите от формация "Наздравица". Специален подарък направи и бащата на булката - Стефан Аксиев, който ги поздрави с изпълнение на малките народни изпълнители от формация "Иглика". Тост за младоженците вдигна и лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки, който е сред близките приятели на охранителния бос Атанас Пешев. 

Младоженците разрязаха заедно 7 - етажна торта под огромните хризантеми на фойерверките, които осветиха небето над квартала. 

Заради предстоящата предизборна кампания, двойката е решила да отложи медения месец за края на годината, но семейството Пешеви им предстои едно голямо забавление - отварянето на сватбените подаръци. 

 

 

Депутатката Елена Аксиева казва "Да" на любимия си в ПловдивСлед 7 години съвместен живот, бизнесменът Атанас Пешев предложи на изгората си навръх рождения ѝ ден