Бизнесменът Атанас Пешев и неговата многогодишна избраница и народен представител Елена Аксиева ще сключат брак утре в Пловдив, научи TrafficNews.

Известната двойка се радва на хармонична връзка вече повече от 7 години, ала едва сега се решава на голямата стъпка. Аксиева и Пешев имат две деца на 4 и 2 години, които ще бъдат неотлъчно до мама и татко през утрешния ден в качеството им на шафери на предстоящото сватбено тържество.

Свидетели на клетвата във вечна любов ще станат едни от най-близките приятели и съмишленици на младоженците – пловдивският предприемач Максим Митков и съпругата му Нина Миткова.

Церемонията ще се проведе в хотел „Империал“ под тепетата, като за звездното събитие се очаква да пристигнат бизнесмени, политици и други известни личности.

Собственикът на охранителна фирма "Даикс" направил предложението за брак навръх рождения ден на Елена на 3 юни тази година. Романтичната молба на бизнесмена Елена да стане негова законна съпруга било посрещнато с голямо „Да“, а депутатката веднага се заела да организира тържеството, въпреки че отговаря и за предизборната кампания.

По всичко личи, че булката е успяла да се справи с всичките си ангажименти. Очаква се от партията на Аксиева „Воля“ да обявяват своя кандидат за кмет в Пловдив само дни след сватбеното празненство.