Снощи беше даден грандиозният старт на танцовото шоу "Dancing Stars"  в ефира на bTV. В бляскавото, ритмично и вдъхновяващо шоу 16 професионални танцьори поведоха в ритъма на танца своите партньори - всеки от тях известен в своята област.

Всички участници показаха невероятни изпълнения и хъс на сцената на бляскавото шоу, като вечерта беше изпълнена с много красиви, диви и горещи танци. Но за жалост в края на звездната вечер една от двойките трябваше да отпадне от предаването.

След като линиите за гласуване бяха затворени и всички изпратените до този момент SMS-и бяха отчетени, стана ясно, че танцовото приключение ще приключи най-бързо за Боряна Баташова и Калоян - те получиха най-малък брой точки от журито и зрителите и се сбогуваха с "Dancing Stars" още в самото начало.

На сцената заблестя и красивото лице на Натали Трифонова. Журито коментира, че тя и партньорът й Димитър Стефанин са много харизматични и си отиват като двойка.

Свилен от „Остава“ също се подхлъзна и падна леко на финала. Томаш Папкала обърка името му и го нарече "Сливен", на което Краси Радков шеговито репликира, че би могъл да му казва и Варна.

Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова обра овациите на всички – танцът й завърши с карате удар по партньора й. След това тя седна на масата на журито и вдигна табелката с оценка 10.

Двойките, които остават надпреварата са Папи Ханс и Ани Дончева, Виктор Стоянов и Михаела Павлова, Валери Григоров и Дорина Стоянова-Ковачева, Емрах Стораро и Веселина Данова, Дънди и Елена Мерджанова, Серафим Тодоров и Таня Балтова, Свилен Ноев - Йовита Георгиева, Емануела - Иван Карастоянов, DARA - Димитър Георгиев-Джими, Неделя Щонова - Атанас Месечков, Мила Робърт - Кристиян Йорданов, Ивет Горанова - Тодор Атанасов, Нона Йотова - Даниел Денев, Натали Трифонова - Димитър Стефанин, Филип Буков и Ралица Мерджанова.