Искате ли да станете част от професионално обучение в академиите на Sexy Hair в Калифорния и на BES в Милано? Мечтаете ли да участвате в престижния международен конкурс на Alfaparf – Next color GenHAIRation? Бленувате ли да покажете Вашите опит и талант на топ стилисти от Америка, Япония, Европа и Русия, получили международно признание, работили за Milano Fashion Week и New York Fashion Week?Тогава този текст е за вас! 

Christian of Roma и Inetrcoiffure България организират конкурс за първите по рода си фризьорски Призове. Нарекоха ги „You Are The First”, защото независимо откога сте запленени от фризьорската професия, всеки един от Вас е на първо място. Години наред родни стилисти жънат успехи и прославят името на България на фризьорските сцени по цял свят. Дойде време да се отдаде заслужено признание на този талант. Ето защо, в рамките на юбилейния Международен фестивал на прическата и красотата в София, който по традиция събира най-добрите в бранша, лидерът в обслужването на фризьорите в страната създаде платформа за обмяна на творческа енергия и опит между фризьорите. Това не е надпревара. Това е възможност водещите имена в професията от целия свят да се запознаят с Вашия талант, а заедно да обмените онази енергия, която прави фризьора творец!

Престижните награди „You Are The First” ще бъдат връчени в 10 категории. Категория Alfaparf – Фабрика за цветове, категория Sexy Hair – Express yourself, категория BES , категория „Зелен салон” на годината, категорията на сп. YOU за млад талант на възраст между 18 и 28 години, категория „Фризьорско шоу на годината”, категория „Fashion idol”. По време на церемонията, която ще се проведе на 30 септември, събота, от 20.30 часа в столичната зала EFE на Хотел Маринела в рамките на Sofia Hair Fashion Week, ще бъде връчена голямата награда на Intercoaffure за принос във фризьорското изкуство, а Christian of Roma Group ще връчи специални статуетки на най-добрия търговски представител на годината и на дистрибутора на годината.

Състезанието за престижните статуетки на You Are The First ще протече в три етапа. Първият етап започва на 24 юли и приключва на 15 септември. Кандидатурите ще бъдат селектирани от комисиите по изпратените от кандидатите снимки. Вторият етап на конкурса ще се проведе на 30 септември, събота, по време на юбилейното издание на Международния фестивал на прическата и красотата Sofia Hair Fashion Show, от 18.00 да 20.00 часа, където финалистите ще покажат работите си на живо пред жури за всяка една от категориите. В състава на всяка от комисиите ще присъстват бележити представители на бранша, медиите, модната индустрия и шоубизнеса, като Скот Фос от Sexy Hair, Саверио Палма от BES, главния колорист на Alfaparf за същата категория, Мат Суини, лауреат на престижните фризьорски награди NAHA, издателя на италианското сп. YOU Марко Петрелли, Мария Георгиева – главен редактор на сп. ELLE, Станимира Янакиева – главен стилист на BTV, модния фотограф Костадин Кръстев – Коко, арх. Ина Христова – експерт в проектирането и оборудването на СПА центрове, и много други.

Третият етап на конкурса „You Are The First” е самото награждаване, където по време на бляскава церемония на 30 септември в зала EFE ще бъдат обявени имената на победителите за всяка от категориите. Наградите са впечатляващи и позволяват не просто да се докоснете до иновациите, които индустрията създава, а да се потопите в истинската атмосфера на фризьорското тайнство. Обучение в академиите на Sexy Hair в Калифорния, на BES в Милано, участие в престижния международен конкурс на Alfaparf – Next color GenHAIRation са малка част от наградния фонд в първите по рода си фризьорски Оскари.

Заявки за участие можете да изпращате на е-mail: christian.of.roma21@gmail.com или страницата на Christian of Roma във Фейсбук – https://www.facebook.com/ChristianOfRomaOfficialPage/?fref=ts, където можете да се запознаете с общите условия за участие, както и с изискванията за всяка една от категориите.

Това не е за пропускане!

Още подробности в сайта на компанията www.christian-of-roma.com