Немската марка за обзавеждане KARE официално откри своя първи шоурум в гр. Пловдив. Тя представя ексцентрични идеи за обзавеждане, пълни с въображение и вдъхновение, прекрачващи всички съществуващи ограничения. 

KARE не прилича на никоя друга марка, предлагайки запомнящи се продукти и създавайки тенденции и иновации в дизайна на мебели. За нестандартните и романтичните, за дивите и мислещите, за странните птици и всички онези, които отхвърлят заобикалящите ги ограничения, когато става въпрос за обзавеждане на техния собствен дом, KARE предоставя вълнуващи предложения.

С магнетично бурлеска шоу, отразяващо необуздания дух на KARE, бе отпразнувано отварянето на първия магазин на бранда в града под тепетата. Танци, музика и светлинно шоу впечатлиха гостите, а невероятната Мария Игнатова заплени сърцата им.

По повод откриването на новия магазин, в периода 20.05-31.05 всичко в магазините на KARE в Пловдив, София и онлайн, ще бъде с 20% отстъпка.

Откриването на пети магазин на марката в България е доказателство за нарастващия интерес към необикновеното, вдъхновяващо обзавеждане на дома. Достигането до възможно най-много хора е в основата на мисията на KARE – да удовлетвори желанието за уникални дизайн предложения – никога скучни и винаги пълни с изненади и страст.

Специално за откриването на магазина от Германия пристигна Питър Шьонхофен, собственик и CEO на KARE Design GmbH: „Цветът и разнообразието, което посетителите ще открият в шоурума в Пловдив, в онлайн магазина ни, в нашите колекции и в културното богатство на нашата компания, означават много повече от обикновено доставяне на удоволствие от обзавеждането. Всичко това показва едно отворено и толерантно възприемане на живота, което в днешния свят е по-важно от всякога . В KARE искаме да направим  от дома на нашите клиенти едно щастливо и уникално място за живот.” 

Като никоя друга марка, KARE представлява почти безкрайно разнообразие от стилове и креативни идеи за обзавеждане. Множество неустоими декорации, маси, огледала и картини ви изкушават да направите следващото преобразяване на дома ви. В колекциите от мебели централно място заемат дизайни със звезден потенциал, като мебели с изисканата комбинация от мрамор и дърво. Независимо дали с привличаща вниманието лудост, класическа елегантност или креативна модерност, KARE изненадва клиентите и интериорните дизайнери със стотици нови идеи всяка година. Жителите на град Пловдив ще могат да се насладят на предложенията на марката на адрес бул. „Княгиня Мария Луиза“ №72.

За KARE Design GmbH

Започнала през 1981г. като малко магазинче в Мюнхен, Германия, марката KARE претърпява огромна метаморфоза и растеж и към днешна дата създава и налага тенденциите в интериорния дизайн. С над 40 години живот и магазини в над 50 страни по света, частната компания Kare Design GmbH е международна търговска компания за мебели, осветление и аксесоари за дома, която е лидер в своя пазарен сегмент. Под слогана „Joy of living“ компанията проектира и предлага на пазара своя собствена гама от нетрадиционни жилищни дизайни в голямо разнообразие от стилове.