Жена, известна само като Зенг, от провинция Хунан в Южен Китай, си направила смути от 20 различни плода, след което си го инжектирала във вената.

Според South China Morning Post, 51 годишната жена практикувала „нековенционални здравни практики“ и това, съдейки по всичко е една от най- необичайните, които е практикувала.

Зенг не усетила веднага проблеми, но не след дълго ръката й започнала да я сърби, а самата Зенг била покосена от треска. Жената се опитала да скрие проблема от мъжа си, но той видял, че не е добре и в крайна сметка я откарал в болница.

След като била приета там, докторите били шокирани от състоянието й.

Доктор Лиу Джианхиу разкрива пред Xiaoxiang Morning Herald, че жената е инфектирала черния си дроб, бъбреците и сърцето си, и имало риск органите й да откажат да функционират. За щастие лекарите са успели да помогнат на жената, след като й предписали хемодиализа и антибиотици.

Зенг казва: „Мислех, че пресните плодове са много полезни и инжектирането им не би навредило на тялото ми. Не предполагах, че мога да си създам толкова много проблеми“.

Превод и редакция: Trafficnews.bg