18-годишната моделка и певица Биляна Лазарова и рапърката с псевдоним Котенцето едва не се хванаха за косите в нощен клуб. Двете тийнейджърки отдавна не крият враждата помежду си, което си пролича и от острите реплики, оформени в рими, които си размениха една на друга в присъствието на стотици хора, които ръкопляскаха, за да изберат победителката.

По всичко личи, че между двете се заформа същинска троянска война!  

„Време е да спреш с тая синтетика, че те видях вчера друсана на Сердика!” – започна Биляна. „Не ми говори за синтетики и работи, щото ще те пратя бързо при баба ти!” – отвърна на нападката Котенцето.

Диалога не спира дотук: „Котката тая вечер май си забрави тампона, уважавам те само, щото спря метадона!” – продължава Лазарова. „ Малка, тъпа манекенко много като тебе са на често! С устни в този цвят, лапаш повече от банкомат” – затапи я Котенцето.

Какви реплики още си размениха двете една на друга вижте във видеото:

Всъщност конфликтът между двете се върти около рапърите Марсо и Бобката от скандалната рап група Murda Boyz, с която и двете имат съвместни парчета и участия.

Котенцето и Марсо имали противоречия помежду си, които породили гнева на рапъра, който бил казал, че тя му е К…А. Цветущото обръщение разгневило на Н-та степен певицата и двамата прекратили съвместните си изяви и проекти.

Конкурентката й на музикалната сцена Биляна само това чакала и не след дълго започнала да публикува заядливи и подигравателни сторита в личния си профил в Инстаграм.

В момента обаче, Котенцето и Марсо са в повече от добри взаимоотношения и пеят заедно. Така, на едно от последните им съвместни участия в нощен клуб, двете рапърки се качиха на сцената, която по-скоро се оказа боксов ринг.

Това далеч не е първия скандал, в който влиза Биляна Лазарова. В началото на месеца тя се нахвърли на момиче, качило се на сцената в пловдивско хип-хоп заведение. Двете девойки искали да танцуват до нея и при рапърите Марсо и Бобката, но Биляна веднага прекъснала пеенето си и хванала едната за врата, като се опитала да й покаже, че мястото й не е там.Охраната веднага отстранила двете девойки, а посетителите останали потресени от ревността, която Биляна изпитва, докато се изявява на сцена. Че дори е готова да набие всеки свой фен от женски пол, който реши да й се вре в краката.

Съвсем наскоро 18-годишната тийнейджърка стана и главна героиня в друг скандал.

Биляна и нейната приятелка – новата снаха на Диневи - Пенелопе, пуснаха сторита в Инстаграм как двете пътуват към Пловдив, карайки по магистрала „Тракия“ с 260 км/ч - скорост два пъти по-голяма от допустимата.