Знаете ли кой е Тошо Куката? Ако не знаете, ви съветваме да прочетете следващите редове, за да имате подготовка при случайна среща с него.

Може би, ако питате него, по-добре не му се пречкайте!  Ако срещнете по улиците набралия популярност пловдивски фитнес-маниак, подпалвайте подметките и дим да ви няма.  Той е планина от мускули, а бицепсът му е цели 48 сантиметра. Поне така твърди той!

Най-често младежът, който се вживява, като мутра от 90-те, може да бъде засечен в ж.к. Христо Смирненски, докато разхожда домашния си любимец – черен доберман, типично в стила на тази група от хора. Облеклото му също е инспирирано от тъмните времена на групировките  - облечен е в черни прилепнали тениски, очертаващи релефните му форми, а на врата му величествено виси дебел ланец, с който събира погледите на хората. Ако наближавате 30-те, или сте ги минали, вероятно този вид ще ви се стори малко комичен, но за тийнейджърките… Неслучайно и сърцето му е заето от 18-годишна ученичка.

Подобни са и фотосите му във Фейсбук, които заливат интернет страниците и го превръщат в нарицателно за „фотошоп батка”. Потребителите смятат, че обработва снимките си с програми и го иронизират брутално. Положението излиза извън контрол, когато публично достояние става телефонният му номер, след което започва телефонен тормоз, а Куката дори получава смъртни заплахи.

Пловдивчанинът обаче определя себе си като безстрашен и без да му мисли ходи на уговорени срещи за бой, но по неговите думи – съперници на уговореното място няма, защото са „мишки”. Приятели на интернет сензацията от Пловдив го определят като "възпитан и много отговорен човек", а той самият се описва като много честолюбив и искрено се ядосва, че обръща толкова голямо внимание на хора, които са под неговото ниво и са силно комплексирани.

Коментарите под снимките му най-често се пишат от разгневени от поведението му потребители, които се множат с всеки изминал ден. Въпреки това, Тошо Куката не си поплюва и се стреми да отговори на всеки един, с подобаваща за него заплаха от рода на „ще те смачкам”, каквото е и заглавието на песента, на което той направи клип преди месец и бързо набра популярност, във всеки един смисъл…

Видеото е… меко казано интересно и нетрадиционно. На кадрите може да видите огнестрелни оръжия, мушама от пари, мъже с маски и брюнетка, която отброява пачките след една от екшън сцените в клипа. Лъскави автомобили със закрити номера, както и личното BMW на рапъра също са част от лудия екшън. Отрязани уши и пръсти, също са част от сценария. Само за месец видеоклипът към песента „Ще те смачкам” събра над 200 000 показвания в Youtube има цели 443 коментара.

Същото е положението и във Фейсбук, където всекидневно песента е споделяна в различни групи, сред които „Подлодиал Гилап” и „Шкембе чорба”. Тошо Куката също умее да прилага различни маркетингови похвати и отговаря на всяко съобщение, колаж и коментари. В личния си профил той написа: „Докато правя любов, вие ме правите още по-известен, благодарение на което жените ме зарибяват още повече. Благодавя ви, шматки!”

Дали е забравен „екшън герой” от 90-те години, младеж с прекалено развинтено въображения или един от най-странните хора в Пловдив? Всеки да си направи сам заключение. Не може да се отрече обаче, че видеото му забавлява искрено, независимо какво чувства предизвиква в различните хора.

Ако не сте се докоснали до него... Предоставяме ви тази възможно.

ВИДЕО

 

 

Припомняме, че пловдивчанинът с 48 см бицепс беше замесен и в още няколко неприятни случи, които предизвикаха вълна от негативни коментари. На едното от видеата се вижда как Куката мята през рамо друг 100-килограмов мъж, след което му прилага хватка за предаване, позната от ММА битките.

Друго видео пък е заснето на Главната улица в Пловдив. Посред бял ден той скоча на мъж, като започва да го плюе и псува и през цялото време Куката лично снема геройството си

Бел. авт. TrafficNews.bg прудепреждава, че всеки опит да подражавате на Тошо Куката е опасен за вашето здраве! Не само за физическото.