Двайсет и седем годишните Кейти и Томас Кийн, заедно с 39 годишната им приятелка. Те живеят заедно, правят секс, заедно възпитават детето на Кейти и Том. Двете дами и мъжът уверяват, че са абсолютно щастливи и хармонични в отношенията си като тройка.

Преди срещата с Никол Томас и Кети са били женени десет години. "Томас и аз първоначално мислехме, че моногамията е единственият начин за съвместен живот, докато не открихме другото и получихме свобода в нашата сексуалност. Отворените или полигамните отношения могат да бъдат стабилни", разкрива Кейти.

Тройката твърди, че точно по този начин е постигнала хармония и щастие. Любовчиите се превръщат в чести гости на телевизионни програми, в които споделят преимуществата на този живот.

Кейти и Томас уверяват, че от самото начало са се разбрали, че ще имат свободни отношения. Това им помага да избегнат спорове и ревност, които не са рядкост при другите двойки. Тя подчертава, че нито Никол, нито който и е друг може да разруши съюза им.

След като Кейти се запознала със смелата и готовата да експериментира Никол, сама настояла мъжът й да преспи с нея. След което се присъединила към тях. След известно време Никол се преместила да живее при семейството в дома им в Лондон.

И тримата са си разрешили да имат и странични връзки. Седемгодишният им син нарича Никол "лельо" и е много привързан към нея. Щастливата тройка живее заедно вече живеят три години.

Превод и редакция: Trafficnews.bg