Събрали се двама приятели 50-годишният Чарлз Фарис и 36-годишният Кристофър Хикс от Арканзас. Конкретен повод не е имало, хората просто обичали да повисят в гарата и да пийнат. Този път, обаче срещата им поела в непоправимо грешна посока.

Нещата започнали на глед безобидно – двамата си сложили бронирани жителки. Не след дълго, в главите им се образувала идеята да проверят здравината на тези аксесоари. По какъв начин тази мисъл е намерила почва в пияните им глави, не е ясно, но тя бързо преминала от идея в практика. Съвсем случайно в гаража се намерила и пушка, отгоре на това имало и патрони. Звездите се подредили по невъзможно правилен начин.

След още малко „гориво“ под формата на алкохол, с бистри умове, двамата започнали, редувайки се, да се стрелят. В някакъв момент Чарлз дори се разсърдил на Кристофър, че той стреля „прекалено болезнено“. Чарлз пък изстрелял целия заряд на пушката в гърба на Кристофър. На Хикс му призляло и той помолил жена си да го закара в болница.

Явните следи от огнестрелно оръжие предизвикали подозрението на лекарите и те се обадили в полицията. Кристофър решил да не издава приятеля си и разказал на полицаите тежка история за наемен убиец, преследван от злобни нинджи. Според нея се е наложило дълго да стреля и да отстъпва буквално до прага на болницата. Историята се харесала на полицаите, но те по някаква причина, не й повярвали. Така на Хикс му се наложило да си признае за палавите игри с пушкала в гаража.

Сега двамата експериментатори са заплашени от 6-годишни присъди за „нападение с утежняващи обстоятелства“. Но е сигурно, че съдебните заседатели ще вземат предвид доброволното желание на атаката.

Превод и редакция: Trafficnews.bg