Тарикат парад в Пловдив вбеси преминаващите пешеходци, станали свидетели на нахалното паркиране на не един, не два, а цели четири автомобила. 

Снимките, изпратени ни от читател на Trafficnews.bg, са заснети на ул. "Йоаким Груев", в непосредствена близост до Хуманитарната гимназия.

На кадрите ясно се вижда как въпросните шофьори са блокирали целия тротоар и сякаш са взимали "пример" един от друг. Друг е въпросът как учениците ще стигнат до учебното заведение, или къде трябва да се придвижват пешеходците и майките с колички.

Не става въпрос за един или два случая, а за анархия, която властва там ежедневно. Правилникът за движение очевидно там не важи или просто никой не го е чел.

Наглото поведение на шофьорите по улиците в града не е рядко явление, а нарушенията се извършват редовно. Докога ли? Ами докато тези четиримата си свършат работата и благоволят да си махнат возилата оттам. Или органите на реда си свършат работата...

И след като няколко автомобила в Пловдив осъмнаха с фишове по 50 лева, лепнати в 4 през нощта, ние се питаме - къде са полицейските служители през деня?