За да открие момиче, срещнато предишната вечер, студент се свърза с 246 колежки със същото име. Карлос Зетиня се запознава в бар с момиче на име Никол, която била с приятелката си. Когато ги изпраща до тях, иска номера й, но умишлено или не, тя казва грешни цифри. На следващия ден момчето решава, че трябва да открие момичето от миналата вечер, затова изпраща имейл до всички момичета от кампуса си с това име или подобно на него. В него той пише, че търси момиче на име Никол, от Холандия, която мисли, че Ницше е депресиращ философ.

Имейлите заваляват, но нито едно от момичетата не отговаря на описанието. Въпреки това те се обединяват в търсене на момичето на Карлос. Две от студентките решават да помогнат на Карлос и създават група във Фейсбук, наречена "Никол от миналата вечер" (Nicole From Last Night). Така търсенето на Никол става масово в социалните мрежи.

Оказва се, че "Никол от миналата вечер" е холандка, пристигнала в Канада по програма за обмен. Затова и нямала адрес за поща към университета. Разбира за издирването ѝ от друга Никол, която веднага урежда всички момичета да се срещнат в бара. Никол има планове да се срещне на кафе с Карлос, но само като приятели.