Падне ли първият голям сняг у нас, всеки един става експерт по снегопочистването, наред с вечните теми за футбола, жените и политиката.  През вчерашния ден получихме десетки сигнали за добре/зле почистени улици.

Имаше и обяснения в детайли под какъв градус снегорините трябва да държат греблата си, за да бъдат максимално ефективни. Други смятаха, че шофьорите само горят дизел и разхождат тракторите из Пловдив.

Е, какво да кажем за снимките които ни изпрати наш читател от Карловско шосе? На тях се вижда как двама служители на снегопочистващата фирма са се опънали в превозните средства и дремят, докато навън се сипят снежинките.

Разбира се, сами по себе си тези снимки са достатъчни за дебат, достоен за Народното събрание. Със сигурност ще има редица теории и хипотези защо тези хора спят, какво сънуват и кога точно ще се събудят.

Без да се опитвам да защитавам тези служители на , все пак трябва да се има предвид, че вероятно тези мъже са изкарали 24-часово дежурство. Разбира се, има вероятност те да са били толкова ефективни, колкото и в положението, в което са заснети. Все пак имайте едно наум преди да си направите генералните изводи…