Руснаците са странна порода. Поредното доказателство за това е 34-годишният Владимир, който шокира социалните мрежи, след като излезе от болницата само по бельо и с нож в гърба, за да запали цигара.

Смелчагата, според когото явно раната му не е с елемент на спешност, се върнал обратно в здравното заведение едва след като медиците го предупредили, че ще умре. Преди това медицинска сестра се опитала да го спре, но безуспешно. Шокиращата картина на почти гол мъж с нож в гърба, обиколи социалните мрежи и предизвика вълна от реакции сред потребителите, пишат от "Дейли мейл".

Буквалният “нож в гърба” Владимир получил при спречкване след запой. Други детайли, обаче, към момента не са известни. На мястото на инцидента веднага пристигнал медицински екип, които поставили компреси около раната, докато Владимир бъде отведен в операционната.

Докато му слагали болнично облекло, Владимир изведнъж заявил на медиците, че “трябва да свърши нещо”, и хукнал по бельо навън, където било -10 градуса по Целзий. Искал да запали, но нямал цигари в себе си, а по пътя за навън няколко пъти спрял заради острата болка в гърба.

Когато стигнал до входната врата и прекрачил прага, един от лекарите му казал, че ще умре, а това за Владимир било достатъчна причина да се върне обратно на топло.

От болницата в руския град Казан съобщават, че към момента Владимир е опериран и състоянието му е напълно стабилно.

Превод и редакция: TrafficNews.bg