Рестартът на Стани богат по БНТ продължава да удивлява българската общественост с бисерите си. След студентката, която смята, че слънцето изгрява от Запад, а много от публиката бе на почти същото мнение, сега „помощниците” в залата подведоха друг играч.

Оказа се, че 83 % от публиката не знаят кой е един от най-оборотните играчи в последната година -Мохамед Салах.

Отделно от това, че беше с основна заслуга за класирането на Египет за Световно първенство по футбол за първи път от 28 години, че вкарва гол след гол в Англия и е сред претендентите за "Златната обувка", футболистът събра над 1 милион гласа на президентските избори в родината си, дори без да е претендент.

Известността на Мохамед Салах явно не е толкова голяма в България, а хората с реални футболни познания у нас са около 17%, макар извадката да няма претенции за представителност.

Точно толкова - 17% познаха, че Салах е футболист, дори без да са чували за "изборния му успех". 48% заложиха на логиката и го определиха за религиозен водач, а други 32% за политически затворник, има и 3%, които мислят, че Мохамед Салах е типично име за дюнерджия от Кайро.