Това е гледката от блок 277 в ЖР Тракия. Това продължава повече от 25 години. Нагледахме се на тези сцени. Никой не взима под внимание случващото се всеки ден. Децата ни растат, гледайки от балконите и пейките пред блока ни ужасяващи сцени. Вече се дрогират и пред входа ни, когато вали дъжд. Питам се, докога, няма ли кой да помогне за тази ситуация?

Този - в случая съвсем реторичен, въпрос задава читателка на TrafficNews.bg, която е заснела видеото по-долу. Заснела го е от балкона си. Ей тъй, както си пие кафето и... "за разкош" - въпросната гледка. И не - не става дума за доргирани или дрогиращи се в горичката до блока. А за удовлетворяващи страстите и сексуалния си нагон - при това обедно, пловдивчани. Очевидно проститутка и клиентът й.

"Излизам на задната тераса, пак тях гледам - там чакат и сводниците им. Трябва или да си зазидаме балконите, или държавата да им направи законни публични домове. Всички си взимат комисионата и всички се правят, че нищо не са видели. Това е нашата полиция, това е кметството в ЖР Тракия. Весели празници и нека и на нас ни е ВЕСЕЛО заедно с проститутките."

Трудно ни е да повярваме в тази веселба, но какво сега - балконите ли да си зазидат хората? Защото за законни публични домове освен да се говори, досега не сме разбрали нещо друго...