Няколко години бяха нужни на фолкпевицата Адриана, известна с прякора Мис Пиги, да проговори за участието си в порнофилм заснет в Чехия.

За своята роля във видеото за възрастни сподели самата тя, като дори призна, че за него е взела 20 000 евро хонорар.

Към днешна дата обаче, тя реши да разкаже цялата истина и да вдигне завесата около себе си. Оказва се, че всичко е било лъжа, а сценарият - добре изигран от русата фолк дива.

“Трябваше ми реклама. Никой не ми помагаше и реших сама да създам сензация. След тази лъжа, която си измислих ми потръгна в музиката”, заяви Адриана.

“По повод старо интервю в онлайн предаването Star Reporters, което се появи чак сега, искам да кажа, че хората пак взимат прекалено насериозно моето чувство за хумор. Имам сериозен приятел от над 10 години, с когото живеем в Италия и подобни уронващи авторитета евтини сензации вече не са ми по вкуса”, допълва още Адриана.

Нека си припомним и самата история! През 2015 година, скандалната изпълнителка оповести за участието си в порнофилм, в който има 4 сцени по 15 минути.

"Снимахме няколко часа. Няма да кажа как ми е псевдонимът във филма. Хубав е, но не искам да се знае. Всъщност аз не се казвам и Адриана, а Живка.

Кръстили ме на баба ми. Аз съм циганка от едно плевенско село – Буковлак. На 15 г. напуснах селото. От 8 г. живея в Италия с приятеля ми Ардиан.Той е албанец. Дори да съм попфолк певица, пак ще ми кажат, че съм порноактриса. Някой ден може и да вляза в парламента, не се чувствам лека жена” - точно толкова убедително звучеше Адриана, когато скандализира обществото с разкритията си. 

Мис Пиги и студентът Иво – кумири в родното порноСпоред преброявания, около 90 000 българи поне са правили аматьорско порно само в последната година

През април изпълнителката смята да запише нова песен от албански композитор, заедно с малката си сестра Криси, която вече успешно върви по нейните стъпки в музиката.