Дечицата ви молят да си вземете космат питомец, а вие отлично разбирате, че грижите за него ще паднат на вашите родителски плещи? Тогава Михаил от руския град Кострома може да ви помогне!

Мъжът е пуснал обява в руска платформа, че е готов да даде своя котарак под наем едва за 500 рубли на ден (около 13 лв). Според него котаракът заслужава тази сума, защото веднъж завинаги ще докаже, че котките не са играчки!

Ето и текста обявата:

Децата ви плачат и искат да си вземете котка, а вие не? Тогава тази оферта е за вас! Време е да докажете на отрочетата си, че котенцата не са толкова мили. Моят котак ще ви помогне!

Пет и половина килограма чиста ненавист. При опит за погалване той се опитва да нанесе тежки телесни повреди. Ако използвате физическа сила срещу него, то той ще го запомни, след което ще ви нападне в гръб през нощта, като истински сериен убиец, след което също толкова бързо ще изчезне в неизвестно направление.

Когато иска да яде, мяучи силно и пронизително, а той е гладен 24/7. Употребява изключително Whiskas в невъобразими обеми. Обича да прави "тъгъдък-тъгъдък" в четири сутринта. Изпитва нездраво влечение към ластици за коса, които при първа възможност краде и крие.

Също така обилно покрива апартамента с дългата си козина, но това е плюс, тъй като при съответното умение е възможно да се изплетат няколко чифта чорапи. Още един плюс е това, че се пести от гранули за котешката тоалетна, тъй като той не я използва, а облекчава всичките си нужди изключително във ваната.

Колкото и да е бясно това петкилограмово космато чудо, едно не може да му се отрече – изпълнява функциите си идеално, а от професионалист повече не и нужно.

Превод и редакция: Trafficnews.bg