Такива гениалности ражда интернет пространството, каквито нито един сборник с „бисери” не е събрал. Ако се „поразтъпчете” из Фейсбук например, е много вероятно или да се спукате от смях, или да ви стане много мъчно. Толкова шокиращи словесни изцепки бълва ежедневно социалната мрежа, че чак ни стана страшно. За нас, човеците, за морала ни, за правописа ни, за мечтите и най-обикновените ни разсъждения на глас.

Trafficnews.bg стартира нова поредица – условно сме я нарекли „Изцепки от Фейса”. В нея ще публикуваме култови лафове и бисери, които щъкат насам-натам из Фейсбук. Днес ви предлагаме втората порция от бисери, видени във Фейсбук.

Като начало - един призив на очевидно вярваща особа, която обаче има меко казано доста спорен правопис. Всъщност правописа въобще го няма:

Същото важи и за този софийски таксиметров ентусиаст, облепил таксито си с различни стикери. Един от тях ни втрещи. Вие чували ли сте за Fidank?

Ето и какво декларира тази лудетина, за която българският език е направо енигма. Препоръчваме на младата дама, пред която е любоВта, да научи поне тази думичка как се пише. Да не вземе да се размине с това тъй прекрасно чувство само заради едната неграмотност...

И малко спортни бисери, провокирани от мача на Кобрата преди дни:

Това май ще го оставим без коментар...

Когато гаджето ти е рожденик, пожеланията нямат граници...

И две изключителни мисли, които ни сащисаха с прозрението си:

Е, точно за такава порода не бяхме чували, но... неведоми са кучешките породи...

Четете още Изцепки от Фейса! Тя си търси мъж нимфоман и без мускОли, той отсече: Няма по-отблъскФаШТо от надута жена