Че квартал Столипиново е „разграден двор” е ясно от години. Нагледен пример за това са действията на мъж, който нарушава всячески закона. Какво имаме предвид?Сериа видеа показват как жител на гетото системно нарушава законите и се хвали нагло с това.  Филип предоставя колите си на непълнолетния си син, дрифтира в средата на булевардите с колата си и дори стреля с пистолет насред махалата, на фона на ръмжащото си БМВ.

Медията ни се сдоби с видеоклипове, на които мъжът гордо позира с пистолет в ръка или зад волана на една от колите си. Той дори си позволява да предава на живо, докато БМВ-то е управлявано от малкото му дете. На един от кадрите се вижда как момченцето шофира по булевард “Марица – Юг”. Кадрите са заснети преди две години, но има и такива, които са от последните месеци.

Навръх Нова година Филип отново позира до червеното БМВ. Возилото е спряно, но със запален двигател, а зад волана е синът на мъжа, който подава газ до дупка. От ауспусите изхвърчат искри и пукотевици, а Филип отстрани „пуца” с пистолет. Кадри, присъщи за филм за „Дивия Запад”, но факт в източен Пловдив.

Компилацията продължава с демонстрация по булевард. Филип пили гуми и дрифтира в средата на кръстовище, от колата му звучат ориенталски ритми, а публиката ръкопляска ли, ръкопляска. Както шофьорът, така и феновете му явно са прекалили с гледането на поредицата „Бързи и яростни”. Е, такива каскади са забранени, а глобата е 2 бона и отнемане на книжката.

Наши източници от квартала разказаха, че Филип е собственик на три БМВ-та, с които същият се състезава из града.

Семейството на Филип живее в Столипиново. Къщата му и возилата в гаража се намират на улица „Сокол”. Според местни жители се занимава с лихварска дейност.