65 годишният милиардер Яхуд Арие Ланиадо е имал всичко, за което може да мечтае човек: много пари, достъп до най- красивите жени и най- влиятелните хора на планетата. Но явно това не му е било достатъчно, за да се почувства щастлив. Бизнесменът решил да се подложи на операция по изкуствено увеличаване на пениса в център по естетическа хирургия в Париж и изходът от нея бил фатален.

Белгийският вестник Le Soir съобщава, че след като в половия орган на пациента е бил инжектиран лекарствен препарат, оперираният получил сърдечен пристъп. Лекарите се борили за живота на пациента, опитвайки се цял час да го изтръгнат от лапите на смъртта, но не са успели.

Яхуд Ланиадо е бил успешен бизнесмен. Милиардер, роден в Израел и поживял доста интересно. Като бил млад му се наложило да работи като масажист. След това, желаейки да натрупа състояние, той се отправил да добива диаманти в Африка. След известно време станал голям играч в продажбата на скъпоценности и станал шеф на няколко компании по добив и продажба на скъпоценности. Приятел му е бил президентът на Ангола, а след като станал милиардер, той започнал свободно да влиза в кабинетите на най- големите финансови акули на планетата.

Служителите на компанията му Mercury Diamonds споделиха некролог в социалните мрежи, в който пише: „Яхуд живя необичаен живот и ще намери последния си пристан в родния му Израел. Сърцата ни са изпълнени с мъка.“

Превод и редакция: Trafficnews.bg