„Мамо, можеш ли да ми помогнеш да продавам голите си снимки в интернет?“, едва ли някой когото познавате е казвал подобно нещо на майка си.

Бет Спилби, която сега печели 120 000 британски лири (около 270 000 лв.) годишно е задала точно този въпрос и отгоре на това е получила съгласие.

Двайсет и две годишната дама е работила в магазин за дрехи. Един ден събрала смелост и помолила своята майка 53 годишната Джейн, която е счетоводител, да я снима в пикантни пози. Сега дамата има огромна база фенове онлайн и може да си позволи да плаща на професионален фотограф, за да я снима.

Но Бет, от Аудъншоу, Великобритания, казва че майка й все още й помага, когато има нужда.

„Когато започвах се снимах всеки ден. В крайна сметка майка ми правеше снимките, дори по- пикантните. Бях по бельо, без сутиен, колкото повече време минаваше, толкова по- спокойна се чувствах, съответно снимките ставаха по- откровени.“

„Работата“ на Бет, освен голите снимки, се състои и в това да прави поръчкови видеа, в които изпълнява желанията на клиентите си. Естествено, тя помни кой й е помогнал в началото и се отплаща на майка си.

Превод и редакция: Trafficnews.bg