Малко конче и няколко крави поздравиха шофьори за добро утро в столичния квартал "Дружба". Животните се разхождат невъзмутимо по пътното платно близо до колите, което може да предизвика катастрофа, алармираха шофьори.  

Снимки на животните се появиха във фейсбук групата „Забелязано в София”. Голяма част от коментиращите не са изненадани от гледката, като твърдят, че това е нещо обичайно за крайните квартали на столицата. Преди време няколко крави бяха снимани да скитат до летището. Други пък търсеха трева край "Цариградско шосе".  

В приетата през миналата година общинска наредба в столицата е предвидена глоба и за бродещи по кварталите овце, крави, прасета и коне. 

Стопаните на свободно движещи се едри четириноги по улици, паркове, градини и други зелени площи и места за обществено ползване се санкционират с глоба до 300 лв.

Крави и теле скитат по булевардите в София, стигнаха до летищетоРазходката им тръгнала от "Цариградско шосе", звънят на 112 да ги приберат, 300 лева глоба чака стопанина

Кон и магарица решиха да си направят катър на пловдивска улица, шофьори стоят и ги чакат СНИМКИАбсурдната ситуация, продиктувана от пролетни нагон, се разигра в квартал Коматево