Лоша новина за всички кандидат-кавалери за сърцето на Карнсита от Тайланд и зестрата от $300 000, която предлагаше баща й Арнон Родхонг! Мултимилионерът, собственик на едни от най- големите плантации за дуриан в страната, се отказа от състезанието.

Причината е, че напливът от кандидати е бил прекалено голям. Според MailOnline броят на зетьовете е прехвърлил 10 000 души.

Малко след като обяви „състезанието“, Арнон написа в социалните мрежи, че „умира“, защото „телефонът му не спира да звъни“, заради това и спира надпреварата.

Милионер дава $300 000 на мъж, за да се ожени за девствената му дъщеряСтава дума за 26-годишна тайландска булка

Но, бидейки мъж на честта, господин Родхонг се закле, че ще изпълни своето „обещание“.

Той каза: „Заинтересувани зетьове, спрете да ми звъните! Умирам, защото телефонът ми не спира да звъни. Оставете ме да почина!“.

Един от потенциалните кандидати се написал мотивационно писмо със следното съдържание: „Заинтересуван съм. На 28 години съм. Семейството ми също отглежда дуриан. Имаме над 300 дървета… Мога да издържам на слънце и дъжд. Мога да карам камион с пет оси и трактор. Моля, имайте ме предвид, татко Арнон. Благодаря!“

Прекалено добра оферта за милионера, как да я откаже? Е, отказал я е, защото въпросният кандидат бил „прекалено красив“ и можел да разбие сърцето на дъщеря му.

Дъщерята Карнсита признава, че била малко „изненадана“, когато разбрала какво е направил баща й, след като разбрала за плана му от приятели.

„Разбрах за поста на баща ми от приятели. Бях изненадана, но мога да видя смешната страна на историята“, споделя тя.

Превод и редакция: Trafficnews.bg