Футболистът Георги Какалов, който стана жертва на крупен обир, смята, че е той и семейството му са били упоени по време на кражбата. Миналата седмица около полунощ бандитите се промъкнали в коридора на жилището на спортиста  в Мараша и откраднали неговия портфейл и дамската чанта на жена му. Изчезнали са ценни вещи, документи и големи суми пари. Щетите за семейството надхвърлят 5 000 лева. Източени са и кредитните карти на приятелката му. 

Бандити обраха дома на пловдивски футболист, източиха картите на жена муПолицията издирва извършителите

Обирът поставя доста въпросителни, тъй като семейството живее на адреса едва от 10 дни. "Много ограничен кръг хора знаят, че съм в ново жилище. Блокът се заключва и е с топка на входната врата, тук живеят почти само възрастни хора. Крадците очевидно са ме следили и са издебнали, за да нанесат удара" коментира Какалов пред TrafficNews.bg. 

В нощта на нападението футболистът, приятелката му и двамата му сина се прибрали малко преди полунощ от вечеря. Децата си легнали, а възрастните останали да гледат телевизия. "Приятелката ми е чула, че някой тропа в коридора, но е решила , че е някое дете. Бутнала ме е, но аз не съм се е събудил. После и тя е заспала" разказва Какалов. Той смята, че двамата са били упоени, тъй като на следващия ден и двамата имали ужасно главоболие. Освен това приятелката му страдала от безсъние и заспивала изключително трудно. 

"Все пак е по-добре, че не сме се събудили, защото крадците може са са били въоръжени. Аз не се страхувам за себе си, но можеха да пострадат жена ми и децата" Каза Какалов. 

Той се надява полицията да разкрие крадците. Те са теглили пари от банкомати и може да са оставили следи. По случая работи Второ районно.