Пловдивчанка бе атакувана със закани и обиди от служителите на автобус от градския транспорт. Причината – защитила възрастна жена, която едва се движела. Скандалът се е разиграл по линия N 222, а за грозната сцена сигнализира наша читателка, която предостави и видео. На кадрите се чуват грозните епитети, обиди и закани.

В сутрешните часове във вторник, превозното средство било пълно с хора.  На спирката на Медицинския университет, жена се приготвила да слиза. Възрастната дама, едва ходеща, не успяла да слезе навреме и вратите се затворили под носа й. Веднага се намесили пътнички, които помолили шофьора да отвори, за да слезе жената. Те дори й помогнали да пристъпи стъпалата на автобуса.

Веднага след това кондукторката и водачът се нахвърлили върху пътниците, оказали съдействие на бабата.

„Ще защитавате тъпите пенсионери. Махай се и ти, глупачке. Чу ли какво ти казвам, рейсът няма да тръгне, ако не изчезнеш”, крещяла кондукторката по една от пътничките. Писъците на служителката кънтели из целия автобус.

В скандала се включил и шофьорът. Той продължил да обижда и дори я заплашил, че „ще дойде и ще й свали перхидрола”.

„По никакъв начин не ги е обидила или провокирала. Просто каза, че жената е възрастна и трябва да спрат. Оказа помощ на бабата и затова се забави рейсът. Не е нормална тази реакция. Става дума за стари хора, болни и трудноподвижни”, сподели пред редакцията ни възмутената пловдивчанка.

Атакувана пътничка не останала длъжна на служителите и им заявила, че ще се оплаче на ръководството на фирмата превозвач. Тези думи още повече ядосали служителите. Те я заплашили, че повече няма да я качат в рейса, ако я видят по спирките.

Цялата грозна сцена можете да видите в следващото ВИДЕО:

 

До редакцията на TrafficNews.bg постъпи още един сигнал за нередност в масовия градски транспорт на Пловдив. Кондукторка псува наред пътници, дръзнали да платят за билет с дребни монети или седящи на последните седалки.

Момиче е било наругано в автобус N 29.

„Служителката беше без бадж, държеше се грубо и за капак бях напсувана на майка, защото й предоставих един лев на монети. Същата жена отправи цинични изрази и към момче, което седна на края на автобуса и тя трябва да отиде чак там, за да го таксува. Направих й забележка, а тя с цялата си наглост ми вдигна скандал”, пише нагрубеното момиче.