Топлата вода за клиентите на ЕВН – Топлофикация все още е мираж. Въпреки, че от дружеството информираха, че пловдивчани ще останат без услуга една седмица, този срок изглежда се е удължил.

„В разпространената информация, както до медиите, така и на официалния сайт на ЕВН се съобщава, че подаване на топла вода няма да се осъществява в периода от 17 до 23септ. За жалост, в квартал Кършияка все още не е възобновено подаването на топла вода.

Междувременно от ЕВН не са се постарали по никакъв начин да информират обществото за очакваното закъснение от плана. Питам дали е нормално в 21в.  след като знаеш, че закъсняваш да не поместиш дори и едно изречение на сайта си? И дали, ако това се бе случило в Австрия фирмата по същия безхаберен начин щеше да се отнесе към своите клиенти?“, пише нашият читател.

На телефона за аварии на ЕВН обаче е съобщено, че въпросната профилактика ще продължи до 24 септември, без това да е обявено предварително никъде. Е, след като издържаха цяла седмица без топла вода, ползващите услугите на топлофикация ще трябва да устискат още ден, евентуално.

Пускайте бойлера! Спират топлата вода в Пловдив за седмицаПрофилактиката няма да засегне само част от абонатите на ТЕЦ-а в Тракия