Две абитуриентки от Пазарджик решиха, че плажът може да им избяга и се засилиха с 200 натам. Не го казваме, защото такъв е лафът, а защото Мирела Шаркова и Симона Георгиева буквално летяха с 200км/ч с автомобила си по обновения път Пазарджик-Пловдив. 

Момичетата документираха "геройството си", като пуснаха сторита в Инстаграм, а от клипчето става ясно, че екстремното преживяване е заснето от Симона, а зад волана е Мирела. До дупка в колата, с марка Ауди, звучат и чалга хитове, за да може лятното настроение да е на макс.

С тази си постъпка, двете дами моментално влизат в "черния списък" с нарушителите, шофирали със скорост над 90 км/ч по извънградски път. Според справка на Trafficnews, за подобно нарушение младата дама ще отнесе финансова санкция в размер на 1200 лева. 

От последващата публикация на пазарджиклийте, пък става ясно, че двете набързо са стигнали до крайпътния плажен комплекс, доволни от подвига си. 

Читателят ни, изпратил въпросното видео, споделя, че е възмутен от видяното и намира действието на младата девойка за повече от безрасъдно.

С това, последователките на пловдивчанката Габриела Медарова, която потроши редица автомобили край комплекс „Оазис” в район „Южен” през 2018, вече стават три. 

Припомняме, че преди месец, друг наш читател сигнализира за друга пловдивчанка, която е твърде много прилича на танцьорката по начин на поведение преди злощастния инцидент – студентски живот,  шумни партита, лъскави возила и… високи скорости. Въпросната студентка документира и пусна в социалните мрежи „геройството си” да шофира  с над 250 км/ч по АМ „Тракия”. 

Това ли е новата Габриела Медарова? Пловдивчанка шпори с 253 км/ч по магистралатаКалина Златичева се хвали в социалните мрежи с „геройството си”